Pomimo swojego chłodnego obycia Buck na zawsze zmienił życie tej kelnerki.
Dla większości ludzi jedzenie poza domem to przyjemnie spędzony czas. To idealna okazja, aby nacieszyć się doskonale przyrządzonymi potrawami i wypróbować nowe rzeczy. W dodatku nie trzeba się martwić o sprzątanie stołu lub zmywanie naczyń. Poza tym zawsze miło jest wyjść z domu.
Pracownicy restauracji muszą ciężko pracować, by zapewnić swoim gościom relaksującą atmosferę. Szefowie kuchni, menedżerowie i kelnerzy dokładają wszelkich starań, aby wszystko przebiegało sprawnie. Jednym z takich pracowników była Melina Salazar z Teksasu. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu wiedziała, jak radzić sobie w trudnych sytuacjach z kapryśnymi gośćmi. Niektórzy klienci byli bardziej wybredni niż pozostali. Pewien weteran II wojny światowej, Buck, stały bywalec Luby’s, był jednym z najtrudniejszych klientów. Pomimo swojej reputacji na dobre odmienił życie Salazar.